Ο Χουβαρντάς και αλαζονικός κος Καντιώτης

Καθηγητής από το Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου, ο οποίος δεν θέλει – μέχρι στιγμής – να αποκαλύψει το όνομα του, μας έδωσε το ακόλουθο κείμενο για να το δημοσιεύσουμε. Σύντομα, για το ίδιο θέμα θα ακολουθήσει και δικό μας σχόλιο.

kadiotisΑπογοήτευση και έκπληξη μας προκαλεί η απόφαση του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Δημήτρη Καντιώτη να «προκηρύξει» με απευθείας ανάθεση τη θέση του Καλλιτεχνικού Δ/ντη του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου με την σκανδαλώδη, αδικαιολόγητη και υπερβολική, για τις μέρες μας, αμοιβή των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 23% για τους υπόλοιπους του 2015 μήνες.

Σημειώνουμε πως την ανάλογη θέση, με μηδενική για το Νομικό Πρόσωπο επιβάρυνση, μπορεί να καλύψει το υπάρχον εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, το οποίο, απαξιώνει και περιφρονεί όσο μπορεί πιο επιδεικτικά ο κος Καντιώτης.

Φαίνεται πως η κεντρική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ για αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού των κρατικών υπηρεσιών και η αποφυγή σπάταλων, προκλητικών και αδικαιολόγητων δαπανών δεν αφορά τον αλαζονικό και χουβαρντά κο Καντιώτη.

Καθηγητής στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου

6ΗΤΛΟΚ6Ε-ΓΣ0 (1)-page-001 6ΗΤΛΟΚ6Ε-ΓΣ0 (1)-page-002

Advertisements

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s